26 de febr. 2019

SEGON DIA  DE LA  SETMANA CULTURAL


SEGUIM AMB LA TASCA DE REPORTERS!
AVUI ELS NOSTRES COMPANYS DE L'ESCOLA ESTAVEN TREBALLANT:







P3 i P4 - Al matí han treballat els oficis, de dia i de la nit, dels pares/mares. A la tarde han après els artistes i pintors que comparteixen infantil i cicle inicial i han descobert quins quadres representaven el dia i quins la nit (Miró, Van Gogh...)








P5- Han fet sumes d'aligienes, llunes i planetes. També han continuat fabricant el seu casc i accessoris d'astronauta. I a la tarda han fet carotes d'alienigenes.









1R: Al llarg del dia hem fet de reporters, seguint tots els pasos fins arrivar a explicar-vos tot per aquí, pel blog...
A mig matí, continuem amb el "rellotge solar". Desprès de fer un feedback dels nostres coneixements sobre el que sabem i hem après sobre l'ombra respecte a la posició del sol, a la tarda hem començat a fer hipòtesis de la nostra teoria i cada hora surtim al pati a enregistrar l'ombra en el nostre rellotge solar... a veure!!
També hem fet decoració del passadís.








2N - Han seguit creat les constel·lacions fent el dibuix i construint la llegenda. I a la tarda han cosit les constel·lacions existents que van triar per escollir la seva història. 









3R:  Han après i treballat sobre Neil Amstrong (el primer home en trepitjar la lluna) així també han après sobre Apollo XI, el seu coet espaial.






Cicle mitjà (3r i 4t): per la tarde han ficat en comú les seves aportacions sobre: la línia del temps. 
Comparteixen la tarda treballant en cicle!









4T: Avui han treballat la línia del temps.També han estudiat a la primera dona en anar a l'espai: la Valentina Tereixhova. 













- Han continuat treballant amb la mesura dels planetes. Avui han fet a escala, amb regle i compàs, la seva àrea i diàmetre. 



AVUI HA ESTAT UN DIA MOLT COMPLET, ESTÀN TOTS ELS NIVELLS TREBALLANT, APRENENT I GAUDINT!!


DEMÀ US SEGUIM INFORMANT !!

CLICA AQUÍ SI VOLS VEURE LES FOTOGRAFIES






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Quant queda?