1 de març 2011

SEGON DIA DE LA SETMANA CULTURAL

P3 Han fet un mural amb les mans amb diferents colors, i també les lletres del títol. Estan aprenent moltes coses sobre els colors i també a fer murals.
P4 Avui han estat muntant una botiga de productes làctics. Estan aprenent coses sobre els iogurts de taronja i de llimona
P5 En un motlle amb forma de cor han canviat el color del sabó. Aleshores han fet un sabó amb el cor al mig. Han après a pintar la sal amb guixos de colors, a fer titelles i pilotes d'arròs.
1r Han arribat a unes conclusions a partir d'un experiment sobre el pes de l'aire. Amb els experiments han fet un mural.
2n  Amb tires de colors han decorat la pissarra. Cada nen ha fet un molí de vent. Estan aprenent coses sobre el pes de l'aire. 
3r A partir d'un experiment hem après que els 3 estats de l'aigua depenen de la temperatura. També que l'aigua en contacte amb una pastilla efervescent produeix un gas.
4t  Estan fent un dossier on hi ha informació sobre la química dels aliments. Han après com preparar una exposició.
5è  Avui faran cartells sobre la xocolata de la qual estan aprenent molts coses. 
Han analitzant el PH de les mostres d'aigua recollides al riu Ripoll. Estan aprenent a fer experiments amb l'aigua i la sorra.
TOTS HAN COINCIDIT QUE LA SETMANA CULTURAL ÉS MOLT DIVERTIDA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Quant queda?